WinterTour - simulator

Wintertour

I neste uke (44) er vi i gang med innesesongen for fullt. Merk at de som har meldt inn faste tider vil være synlig i golfbox i neste uke. 
 

HCP redigering og poengssystem

Alle vil starte med 3/4 av sitt ute handicap fra denne sesongen. Handicap oversikten over alle lokale spillere finner dere på bordene på simulatorrommet. Hvis noen ikke finner navnet sitt, ta kontakt med meg eller Svein Sørensen. Alle som har over 36 i handicap etter ¾ omregning, vil ha 36 på simulator. Dette er fordi dette er det høyeste en spiller er tillatt å bruke inne.
 
Det er allerede satt opp en påmeldingsliste ved simulator 1. Her er det bare å skrive inn navnet sitt. Etter hver runde skal man KUN skrive sin beste poengsum på den aktuelle banen. Resten fylles ut av oss som administrerer "Winter Tour"'en. Mer informasjon om poengsystemet finner dere på oppslag på simulatorrommet. 

De første banene blir som følger: 

  1. Kapalua Bay
  2. St. Andrews Old Course 
  3. Bountifull GC
  4. Covered Bridge GC

BLI MED PÅ MORROA


Tilbud på greenfee billetter!!!! Under medlemsmøtet ble det avklart at det vil være et tilbud på 10 greenfee billetter på simulator til kr. 1800,-. Tilbudet startet 20. oktober og varer til og med 3. november. Du får kjøpt dette i kafeen. Hvis den ikke er betjent når dere kommer, ta kontakt med meg så finner vi en løsning på det! 
Print
Skribent: Tore Fjørstad
0 Kommentarer

Kategorier: NyheterSett: 582

Emneord: