Viktig info

Hei alle medlemmer i Molde Golfklubb! 

Vi nærmer oss slutten av sesongen, og overgangen til vintersesong er i gang både på treningsanlegget og banen. 


Driving Rangen stenger mandag 3. oktober

Vi har hatt en fantastisk sesong med my aktivitet på driving rangen. På vegne av Molde Golfklubb takker vi alle medlemmer som har stilt til ballplukking i år!! Nå har det seg slik at vi mister dagslys for hver dag som går. For at ballblukkerne ikke skal plukke i mørket, må vi stenge rangen mandag 3. oktober. Resten av treningsfeltet blir åpent.  


Faste treninger ute slutter fra og med i dag

Jeg nevnte i forrige infomail at treningen tok slutt 24. september. På grunn av stor pågang med arrangement denne uken, blir dette dessverre siste uken med fast treninger ute. Det vil bli muligheter for trening inne, men dette kommer jeg med mer informasjon om senere. 

Det skal også nevnes at torsdagsgolf hadde siste dag i forrige uke.


Treninger som vil fortsette denne uken:

  1. Juniortrening på mandag (ikke torsdag) 
  2. Aktiv på dagtid

Dette har vært et spennende år, og samtidig en ny opplevelse for både meg og mange andre. Det vil nå brukes mye tid på å reflektere over sesongen som har vært, for å så forberede og forbedre treningene til neste år.  


VTG-Kurs

Det har vært snakk om et nytt VTG kurs i høst, men dessverre blir det ikke noe kurs før til våren igjen. Dette har med tid og resterende sesongtid. Det vil legges mer vekt på oppfølging av nye medlemmer i høst og vinterperioden. 

 

Simulator sesong

Som nevnt i forrige mail vil Svein og jeg organisere "Winter Tour" for 2016/17. Denne vil starte allerede 1. november. Det vil bli endringer i forhold til poengsummene en kan vinne pr. uke, og det skal spilles på flere baner. Dette vil dere få mer informasjon om når vi nærmer oss innesesongen. 
 


Ta kontakt hvis det er noe dere lurer på.

Ha en fortsatt fin dag! 

 

Adrian Barsten

Molde Golfklubb

Sportslig leder / trener

adrianbarsten@moldegolf.no

mobil:  +47 418 50 186

www.moldegolf.no

Print
Skribent: Tore Fjørstad
0 Kommentarer

Kategorier: NyheterSett: 563

Emneord: