Nyheter

Molde Open 2024

Av: Trond Sivertsen  |  Publisert: 9. juli 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

For 20. gang ble det arrangert Molde Open på Eikrem! Og da passet det vel bra at det ble satt ny banerekord!

Det hadde jo vært ekstra kjekt om den ble satt av en moldenser wink men ingen kunne gjøre noe med Aleksander Myklebust Bjørge(bilde til høyre) som gikk -7 på søndag og knuse den forrige banerekorden som han selv satt i fjor. Vanvittig prestasjon av en fantastisk spiller og trivelig fyr fra Ålesund GK!

Nok en gang var det mange deltagere i turneringen, 90 spillere. Og dette til tross for at værmeldingene var så som så dagene før helgen. Kanskje hadde vi bikket 100 spillere om det hadde vært 20 grader og sol. Men vi hadde stort sett opphold og Astor og resten av banemannskapet har gjort en fantastisk jobb med å gjøre klart banen.

Det var 51 spillere i klasse A og 39 spillere i klasse B, men det var kun 52 som skulle bli med på søndagen etter cutten. 

Vinneren i klasse B etter kanonspill begge dagene ble Erlend Frydenlund fra  Losby GK. Han endte på -16 Netto!

I klasse A var det som nevnte aleksander Myklebust Bjørge fra Ålesund GK som stakk av med seieren. Han endte på -9 etter to dager!

En stor takk til alle bedrifter og butikker som har bidratt med premier til turneringen!

Istad Kraft, Sparebank1 Nordmøre, Accountor Nordvest, Specsavers Molde, Istad Fiber, Kleppen Golf, iRegnskap, Classic Norway, DnB Molde,  Glass Bar & Restaurant, Køl Bar & Bistro, Panorama Bowling, Brunvoll, Vikenco, Bertel O Steen, Platou Molde, Capone, Inter Sport Roseby, Restaurant Egon, AMFI Roseby, Rosepikene, Aandahls, Rituals, O.E Strande, Glamox og Molde Fotballklubb.

Under er resultatene fra Molde open, A brutto, B netto og A netto