Nyheter

Parturnering lørdag 15.juni

Av: Trond Sivertsen  |  Publisert: 30. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Velkommen til parturnering, Vi spiller 2 x 9 hull hvor vi først spiller scramble og deretter greensome. 

Påmelding som par.  Link:  PÅMELDING

Turneringen går som 2x9 hull. Deretter blir det grillmat og mulighet til å se deler av Spania-Kroatia på TV. Etter litt mat og drikke i kroppen blir det valgfritt om noen vil ut på 9 hull med scramble nattgolf.

Det blir mulighet til å komme kl. 20.00 for å spise og bli med på scramble etterpå.

Greensome: En modifisert form av foursome. Begge spillere slår ut fra utslagsstedet og velger deretter hvilken ball de vil spille videre. Den som ikke slo den valgte ballen slår det andre slaget, deretter spilles det som i foursome. Hvis det skal spilles provisorisk ball fra utslagsstedet velger man hvem av spillerne som skal slå denne. 

Scramble: Reglene er slik at hver spiller slår ut på hvert hull. Deretter velger man det beste av utslagene og alle spillerne spiller videre fra det punktet hvor dette utslaget ligger. Man velger igjen det beste av disse andreslagene, og alle spillerne spiller videre derfra. Slik fortsetter man helt til ballen er i hullet.

Det koster 350kr å spille turnering 2 x 9 hull man får også burger/pølser og brus inkludert i denne prisen. Vil du ha annet å drikke enn brus, må du medbringe dette selv.

Vi håper mange vil bli med denne ettermiddag/kvelden! Det blir sosialt og garantert god stemning!