Nyheter

Molde Open

Av: Trond Sivertsen  |  Publisert: 28. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Neste helg, lørdag 6. og 7.juli er det duket for årets høydepunkt for veldig mange golfere, nemelig Molde Open!

Påmelding Molde Open


I fjor satt Aleksander Myklebust Bjørge fra Ålesund Golfklubb ny banerekord på Eikrem med 68 slag, fire under banens par. 



Får vi en ny banerekord i år også? surprise

Molde Open spilles over 2 dager med cut. Det vil si at det ikke er alle som får bli med på dag 2. Så her bør man spille klokt for å sikre seg plass til dag 2!



Molde Open er ofte den største turneringen i Møre og Romsdal. Mange deltakere og et veldig bra premiebord! Turneringen passer for alle!

Vi spiller 2 klasser (A og B). Klasse A spiller både brutto (slag uten hcp.) og netto (slag med 100 % hcp). Klasse B spiller netto.

?Blir vi flere enn 60 deltakere kommer vi til å sende ut første gruppe (ca. halvparten av deltakere) fra kl. 08.19 og resten fra ca. kl. 12.30. Du kan velge selv om du vil spille tidlig (mellom 08.30-9.30) eller sent (etter kl. 12.30). 

Ved mange deltakere blir det cut, slik at ikke alle deltakerne på lørdagen spiller søndag. Cutgrensen blir avgjort etter at vi ser hvor mange deltakere det blir i hver klasse. Det blir intervallstart både lørdag og søndag. 

Siden vi ikke har full oversikt over premiene i skrivende stund så vet vi ikke hvor mange som premieres. Er du topp 5 i noen av klassene så er du sikret premie. Vi har tatt til oss de konstruktive tilbakemeldingene ang. premiering. Vi har måttet gå langt ned på resultatlistene når vi har premiert tidligere. Nå blir det flere/bedre premier til topplasseringene og litt færre deltakere får kloa i premiebordet.

Klarer noen å vippe Ålesund GK ned fra pallen i klasse A?

1. plass 2023: Aleksander M. Bjørge   - 8
2. plass 2023: Markus Wilhelmsen      + 2
3. plass 2023: Andreas L. Bjermeland + 3
4. plass 2023: Teodor F. Kleppen        + 5
?5. plass 2023: Morten Vestneshagen  + 9

Vel møtt til en durabelig kamp om vandrepokalen!