Nyheter

SmileGolf Master uke 26 (25. og 26.juni)

Av: Trond Sivertsen  |  Publisert: 19. juni 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

SmileGolf Master
 
Torstein Moen og restaurant Smile vil i samarbeid med golfklubben arrangere «SmileGolf Master» 25 og 26 juni.
Smile stiller med fantastisk premie til vinneren i klasse A netto og B netto i denne masteren. Premien er en treretter for 2 personer på Smile! Det gjør at vinnerne har en ekstra grunn til å smile etter neste ukes SmileGolf ;-)


 
SmileGolf Master blir lagt opp slik at det kan spilles både front og back samme uke. Beste nettoscore i klasse A og B over 18 hull (Front og Back) vinner hver sin premie.
 
Scoren fra disse rundene går som vanlig også inn i de 3 Order Of Merit vi har i hver klasse. Så i uke 26 blir det gode muligheter for å forbedre posisjonen din i disse Order Of Merit listene.
 
Dere som skal spille i SmileGolf Master velger selv når dere spiller Front og Back. Dere kan velge å spille alle 18 hullene samme dag, spille 9 hull en dag (f.eks front) og deretter 9 hull dagen etter (back i dette eksempelet), eller sågar velge å bare spille 9 hull (front eller back) en av dagene.
 
Hvis man nøyer seg med å bare spille 9 hull så vil man ikke delta i konkurransen om premiene i SmileGolf Master, men scoren teller som vanlig for SmileGolf sesongen. Dere kan også velge om disse 9 hullene da er enten front eller back.
 
NB! Vi sender ut scoreinntastingskoder for både Front og Back i uke 26. Det er derfor veldig viktig at dere velger rett link i SMS’en/eposten når dere skal føre score! Ta en ekstra link på teksten i meldingen før du klikker på linken. Der står det om det er front eller back.
 
Vi ønsker alle lykke til med SmileGolf Master i uke 26!


Tusen takk til vår glimrende sponsor restaurant Smile v/Torstein Moen!