Turneringer

Lagserien 2024

Lagserien 2024
Alle som vil kan melde på et lag. Man må være minimum to personer på laget, det er en fordel å være flere med tanke på å få gjennomført kampene i tide. De fleste lag har 5/6 spillere. Man kan melde på spillere etter fristen for påmelding av lag.
Påmelding av lag sendes til post@moldegolf.no. Send kontaktinfo for lagleder, telefonnummer og mail. Og navnene til spillerne på laget. Kostnaden for å stille lag er kr 1550,-

Påmeldingsfristen er senest 8.mai!!


Vi spiller samme format som i fjor, scramble. To spillere fra laget spiller kamp.

Alle slår ut, og dere velger selv hvilken ball dere skal spille på, etter valgt ball så plukker den andre opp ballen sin, og slår videre fra der den valgte ballen ligger, det er da 1 scorekort ballplassering, og slik fortsetter det igjennom hele rundet på alle slag.
Tanken er at det nå blir samlet score etter ni hull og ikke matchplay. Dette gjør at kampene uansett går over 9 hull (front) og at spenningen varer helt inn. I teorien og i verste fall i praksis så kan et lag tape flere slag i forhold til det andre laget på siste hull.
Så her vil kampene forhåpentligvis leve helt inn. Etter 9 hull er det altså nettoslag som avgjør hvilket lag som vinner eller om det blir uavgjort.
Det blir spilt med 25% hcp, og vi kommer tilbake med en mal for utregningen av dette.

Tellende utslag:

Under 10 i hcp 4 tellende utslag
10,1-14,9 i hcp: 3 tellende utslag
15,0 og over i hcp: 2 tellende utslag

Utslagssted:


HCP 36,0-54 spiller fra 45

HCP under 36: damer spiller fra 45 og herrer spiller fra 51 

Man kan velge det teestedet man selv ønsker å spille fra, men dette må meldes inn når kampen blir avtalt.

Minste krav til spillere som skal delta er at de har gjennomført VTG kurs, spillere med
hcp 36 eller over, spiller med hcp 36