Banen

Sentrumsnær og spennende spilleopplevelse

Om banen

Molde Golfklubb ligger kun 10 min. fra sentrum, på idylliske Eikrem, og vi har kanskje Norges flotteste 9-hullsbane. Unn deg selv en flott golfopplevelse i storslagne omgivelser mellom fjord og fjell.

Banen ligger i fantastiske naturomgivelser på Eikrem i Molde, ca. 10 min med bil fra sentrum i byen eller fra flyplassen. Banen er en fullverdig 9-hulls konkurransebane med par 72.

Banens omgivelser, strategisk velplasserte vannhindre og bunkere, gir en eventyrlig og annerledes spilleopplevelse.

Under utformingen av banen ble det lagt stor vekt på å ta vare på det meget idylliske og spennende natur- og kulturlandskapet. Spilleflatene er lagt til områder som tidligere har vært benyttet til jordbruksareal. Anlegget som helhet har god infrastruktur, med korte avstander mellom klubbhus, range, treningsområde og parkering.

Klubben har moderne klubbhus med Kafè og ProShop.

Etter å ha spilt 9 hull går veien forbi klubbhuset der du kan ta en kort pause på kafèen – gjerne med noe godt å styrke deg på. I vår velutstyrte ProShop finner du alt du trenger av utstyr.

Vest for klubbhuset ligger vår driving range. Vi tilbyr i tillegg et stort trenings- og oppvarmingsfelt med korthullbane, område for bunkerslag, nærspill- og putting green.

Velkommen til en trivelig dag på golfbanen i storslagne omgivelser!