Nyheter

Møre & Romsdal Open 19-20.mai

Av: Trond Sivertsen  |  Publisert: 12. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Møre & Romsdal Open 2024 spilles i pinsen, slik som vi bruker. Det beklagelige er at det er premier league avslutning søndag 19. mai, samme dag som vi spiller Solnør og Sunnmøre GK. Vi regner med de fleste prioriterer å spille golf!

Møre & Romsdag Open er en parturnering og spilles over to dager! Alle spiller i èn klasse og vi spiller med 50% hcp. Dette er turneringen som passer for absolutt alle...så lenge du klarer å gå 54 hull på litt over 30 timer. Det er ikke tillat med golfbil i denne turneringen (utenom de som har legeerklæring fra høyeste hold).

Link til påmelding: Påmelding

spillformer:

Solnør: Texas scramble (begge spillere må ha minst 6 tellende utslag). Laget velger hele tiden hvilken ball de vil spille videre på. Begge spillere slår alle slag.

Hovden: Greensome. Begge spillerne slår utslaget, deretter må de velge hvilken ball de vil slå videre. Motsatt spiller slår deretter neste slag. Annenhvert slag helt til ballen er i hullet. (ingen krav om antall tellende utslag)

Eikrem: Fourball. Begge spillerne slår på egen ball, lagets beste resultat (netto) på hvert hull registreres.

Vi starter med delvis shotgun/intervall fra hull 1 og 10 kl. 08.45 på Solnør. Spillere som bor på Hareidlandet tar ferge kl. (06.30 eller) 07.30 fra Hareid, mens folk fra Molde tar (06.50 eller) 07.20. Da er vi omtrent kl. 08.30 på Solnør. Vi sender først ut spillere fra Ålesund, mens de andre gjør seg klar.

Når vi er ferdige kjører vi til Hareid. Vi regner med de første kan starte der ca. kl. 14.30-15.00. Vi trenger ikke å vente på hverandre før vi starter. Når to lag er klare kan de gå ut fra hull 1, 8 eller 7. Når vi er ferdige på Hareid er det viktig at alle lagene sjekker at sine scorer stemmer. Startlisten på søndag blir etter resultatene fra lørdagen.

Turneringen avsluttes i Molde med shotgun start kl. 11.00 mandag (2. pinsedag) 20. mai. Etter turneringen blir det premieutdeling og alle spillere som vil se MFK-Sarpsborg kl. 17.00 rekker det med god margin.

Turneringen koster kr. 500,- for klubbmedlemmer i Ålesund, Sunnmøre eller Molde GK. Startkontingenten betales til klubben dere er medlemmer i. (Viktig å få med flest mulig deltakere fra hver klubb for å få mest mulig inntekter til egen klubb. Beløpet er inkludert greenfee på alle banene.

Spillere som ikke er medlem i noen av klubbene betaler kr. 300,- til hver av de tre klubbene. Beløpet inkluderer greenfee på alle banene.

Finn deg en god venn og delta på turneringen! Husk at det alltid er fint vær når vi spiller Møre & Romsdal Open!!;-)...bortsett fra i 2023:-(